Cautare

11508 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.07 secunde)
Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export.
Senatorul Laurentiu Florian Coca l-a interpelat pe Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. ... Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Constructorul a reusit sa devieze canalizarea care traversa kilometrul zero al orasului si va avea front de lucru la pasaj Lucrarile la pasajul suprateran care va traversa kilometrul zero al Craiovei se vor inteti incepand de astazi, dupa mai bine de trei luni in care constructorul, pe langa munca la obiectivul in sine, s-a "luptat"
Echipamentele ar urma sa fie conectate prin fibra optica la dispeceratul deja existent, amplasat in fostul camin al Liceului Energetic si supravegheat de Politia Locala. ... Va urma un sistem asemanator pe strazile Severinului - Titulescu - Calea Bucuresti, proiect deja castigat de Primaria Craiova.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena. ... 80, cand a marcat dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Rodriguez la Adrian Popa.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
Poeta s-a nascut pe 12 august 1971, la Podriga, in judetul Botosani. ... Absolventa a Facultatii de Matematica si a Facultatii de Filosofie din Iasi, si avand un masterat in logica si hermeneutica, Victorita Dutu este in prezent, profesor titluar de matematica, la un colegiu din Bucuresti.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
In baza datele detinute de lucratori din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor a rezultat faptul ca la o adresa din Bucuresti sunt depozitate importante cantitati de pachete de tigari ce nu au aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane, pachete de tigari ce sunt distribuite si comercializate catre diverse persoane din zona Giulesti.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Nicolae Tiripan) La solicitarea d-lui Stelica Aragea repostez materialul despre aeroportul Calarasi. Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele:
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Marin Condescu, presedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia si al Centralei Nationale Miniere (CNM), se va intalni astazi, la Ministerul Economiei si Comertului, cu ministrul Codrut Seres.
Conducerile celor doua complexuri spun ca societatile au acceptat noile preturi la energie, care au fost majorate la acelasi nivel cu cel de pe piata libera.
acela de a asista la predarea "stafeteiā€ de prefect.
Anamaria Prodan a plecat de la "U" Cluj-Napoca si s-a dedicat afacerilor. Ultima lovitura pregatita de sotia lui Laurentiu Reghecampf este in domeniul imobiliar. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz.
Ea si sotul sau, Laurentiu Reghecampf, se intorc la Euforia TV Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor reveni la Euforia TV, intr-un nou sezon, la sfarsitul lunii martie.
Iar daca adaugam aici florile si cadourile oferite de democratii de la municipiu jurnalistelor venite la conferinta, ne putem face o idee despre rostul pe care il mai puteau avea discutiile politice in aceste momente.
google-analytics.com